Hoppa till innehåll

BÄST I TEST

IPTV Tjänster & ABONNEMANG

Med  IPTV kan du få alla sportkanaler, film & serier från hela världen för en hundring i månaden. Vi har tagit fram en testvinnare av bästa pirat-tv tjänsten.

Under våran granskning utav IPTV tjänster och pirat-tv abonnemang, så tog vi enbart och jämförde det leverantörerna som erbjuder olagliga tjänster. Anledningen till detta är att det är dessa tjänster som i folkmun är dem som räknas som IP-TV. Även om själva ordet i sig betyder “Internet Protocol TV”, och alltså rent tekniskt sett skulle kunna vara vilken tjänst som helst som sänder videomaterial över internet.

Vad som skiljer på olaglig IPTV & vanliga tjänster

Det som skiljer en IPTV-service från andra streaming plattformar så som DreamFilms,Youtube & Netflix, är att i ett IPTV-abonnemang får du också TV-kanaler som sänds live. Dessa kanaler är normalt sett väldigt dyra att ha ett abonnemang för, då dem oftast har köpt in rättigheter för att sända SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, Premier League, Bundesliga, La Liga, F1 och många andra sporter.  Detta är alltså rättigeheter som endast större mediahus så Discovery, TV4 och Viasat har råda att köpa in i Sverige. Det gör att dessa TV-abonnemang blir väldigt dyra, och ett betydligt billigare alternativ till detta är alltså olaglig IPTV.

IPTVKings.se – Våran bäst i test vinnare

IPTVKings är veteranen i dessa sammanhang, och har funnits med i snart 10 års tid. Hemsidan hjälper dig att skaffa ett iptv-abonnemang både billigt, men också säkert. Otroligt väl utförda guider om hur du både köper, installerar och skyddar dig med en VPN-tjänst. Du får alla Svenska, Nordiska och övriga länder i världens TV-kanaler. Se på sport, film och serier utan lagg! Vi rekommenderar starkt IPTVKings!

IPTVKING

Läs också vårat bäst i test av: Bästa VPN-tjänsten 2024

SverigeIPTV.se – Bästa guiden om IPTV-installation

SverigeIPTV är även det en utav det äldre leverantörerna när det kommer till Pirat-TV, och har även dem funnits med ett bra tag. Vi tycker framför allt att deras guider på hur man installerar IPTV på sin smart-tv, dator och mobil är utmärkta. Via dem kan du också köpa billigast abonnemang från Fiverr, vilket inte kostar mer än ca 500 kr per år.

Iptvis247.com – Bästa internationella återförsäljare

För dig som söker efter en internationell leverantör utav iptv-tjänster, så rekommenderar vi starkt att du tar dig en titt på Iptvis247. Dem har en hemsida som är på väldigt många olika språk, men har också det bästa kanallistorna över vilka tv-kanaler som ingår i paketen. Finns mycket annat bra att läsa om pirat-tv tjänster på denna sajt, så vi rekommenderar den starkt.

Iptv24.se – Billigast IPTV-abonnamang

IPTV24 kan man säga har etablerat sig i Sverige lite som ett budget alternativ, som du kan köpa IPTV-tjänster ifrån billigast på nätet. Vi tycker dem ändå har en hel del vettigt för pengarna, och du får precis som på det andra tjänsterna också både filmer & serier utöver alla TV-kanaler. In och besök deras hemsida om du vill veta mera om deras priset på IPTV!

Tvip24.se – Säkraste Pirat-TV tjänsten

När det kommer till säkerhet och IPTV-tjänster, kan man aldrig vara nog försiktig, och vill man vara hyper försiktig så tycker vi att du ska köpa dina tjänster via TVIP24. När denna hemsidan startades vet vi inte, men den ser ut att vara väldigt gammal med tanke på utseendet. Här finns inget extra fluff, utan ren och skär info om hur du köper IP-TV på säkraste vis!

IptvViking.se – Flest TV-kanaler i abonnemanget

IptvViking har gjort sig kända i Sverige som tjänsten som erbjuder allra flest tv-kanaler. Hos dem får du över 24.000 olika TV-kanaler från jordens alla hörn. Det skall dock tillägas att många utav kanalerna är samma kanal, fast i olika upplösning helt enkelt. Ack desto mindre är dem helt överlägsna när det kommer till flest antal kanaler och flest antal filmer som ingår i abonnemanget.

IptvBox.se – Bästa IPTV-boxen

IPTVBox har däremot inriktat sig mer på det IPTV-kunder som är ute efter hårdvaran som man kan spela upp sina tv-kanaler ifrån. Dessa boxar gör att man inte behöver ha appar, eller casta till sin tv från mobil eller dator. Det är också ett bra alternativ att skaffa sig en pirat-box om man vill ha en extern box i sin husvagn, husbil eller i sin sommarstuga om man saknar smart-tv där.

Våra källor

All information du hittar på denna jämförelse av IPTV-tjänster, och vårat bäst i test av IPTV-abonnemang är taget från information på deras hemsidor. Vi har även tagit viss information från andra bäst i test sajter så som 5Starts.se och BastTest.se, som även dem har tagit fram testvinnare av bästa iptv tjänst. Vi har också tagit in lite information från VPNS, som har skrivit en artikel om vilken VPN-tjänst som är bäst för IPTV.